Maatregelen vanwege Corona / Covid-19

Beste Leden,

Afgelopen donderdag hebben premier Rutte en het RIVM een persconferentie gegeven. Hierin is een aantal extra maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het corona virus in te dammen. Eén van die maatregelen is het t/m eind maart sluiten van sportclubs en het mijden van sociale contacten.

Het bestuur van Noorder Pijl heeft dan ook vandaag het besluit genomen om de Algemene ledenvergadering van woensdag 18 maart te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Daarnaast zal, ook op verzoek van de NNHF, de wedstrijd die gepland stond op zondag 5 april niet doorgaan. Ook deze wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Tot slot hebben we besloten gehoor te geven aan de oproep van premier Rutte om sportclubs per direct te sluiten hetgeen betekent dat er voorlopig niet geschoten kan worden in zowel de zaal als op het veld. 

Uiteraard vinden wij dit jammer aangezien we graag een wedstrijd organiseren en op de trainingsdagen graag schieten in zowel de zaal als op het veld. Maar wij willen en kunnen de richtlijnen vanuit de overheid niet negeren. Daarnaast staat de gezondheid van onze leden voorop.

Wij zullen de berichtgeving vanuit de overheid nauwlettend in de gaten houden en mochten er veranderingen in het beleid en de regels zijn die voor onze vereniging van belang zijn, dan zullen we jullie daarvan op de hoogte stellen.

Voor nu rest ons de hoop uit te spreken dat alle leden worden gespaard door het virus en dat iedereen gezond zal blijven.

Vriendelijke groet,

Bestuur Noorder Pijl

%d bloggers liken dit: